Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ένας άνθρωπος δίπλα στον άνθρωπο και τα παιδιά που προσφέρει πάντα τις γλυκές του απολαύσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο
Ένας άνθρωπος δίπλα στον άνθρωπο και τα παιδιά που προσφέρει πάντα τις γλυκές του απολαύσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο

Ένας άνθρωπος δίπλα στον άνθρωπο και τα παιδιά που προσφέρει πάντα τις γλυκές του απολαύσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο

Φυσικά μιλάμε για τον γνωστό σε όλους Μιχάλης Μιχαήλ, γνωστό και ως ο “Carnival Mike King” του παγωτού, ο οποίος κάθε μέρα μετατρέπει τους δρόμους της πόλης σε έναν πραγματικό γλυκό παράδεισο.

 

Το κινητό παγωτατζίδικο είναι γεμάτο χρώματα, γεύσεις και ήχους που προσκαλούν τα παιδιά να τον περιμένουν με ανυπομονησία. Ο ήχος της μουσικής του φέρνει τη χαρά στις καρδιές τους, ενώ τα διακοσμημένα με φαντασία παγωτά του προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Το Carnival Mike King είναι ιδανικό για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις, προσφέροντας απευθείας στον τόπο της εκδήλωσης μια ποικιλία από παγωτά, από κλασικές γεύσεις ως πιο πρωτότυπες δημιουργίες. Το παγωτατζίδικο του Μιχάλη, με τα πολύχρωμα σχέδια και τις χαρούμενες μελωδίες, γίνεται το επίκεντρο κάθε γιορτής, ενώ ο ίδιος φροντίζει πάντα να προσφέρει το καλύτερο στους μικρούς του φίλους.

Τα παιδιά όχι μόνο απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παγωτά, αλλά και συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα toppings και γεύσεις που ο Μιχάλης προσφέρει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη. Κάθε παραγγελία είναι μοναδική, και ο Μιχάλης εξασφαλίζει πως κάθε παιδί θα λάβει ακριβώς αυτό που ονειρεύεται.

Ο Μιχάλης με το αυτοκίνητο του προσφέρει υπηρεσίες παγκύπρια σε σχολικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι και κάθε είδους άλλη εκδήλωση!

Τον Μιχάλη θα τον βρείτε στο 99 806171 ή στο Facebook: Michalis Michael Carnival-King

 

Send this to a friend