Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου – Δαμιανός: Συνεργασία για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας
Αποστόλου – Δαμιανός: Συνεργασία για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας

Αποστόλου – Δαμιανός: Συνεργασία για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας

Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ στην Λάρνακα και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Αποστόλου αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Υπουργό Υγείας κύριο Μιχάλη Δαμιανό στην υλοποίηση του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου καθώς και για τις προσπάθειες που γίνονται αναφορικά με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας.

Ανάρτηση

Με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Δαμιανό έχουμε μια διαχρονική φιλία και άριστη συνεργασία τους τελευταίους μήνες μετά το διορισμό του.

Κλείσαμε θετικά ένα σημαντικό θέμα το οποίο εκκρεμούσε για χρόνια τη στήριξη των ασθενών και των συνοδών τους όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Είμαστε σε συντονισμό για την υλοποίηση του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου.

Συνεργαζόμαστε και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τις υπόλοιπες μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας που προωθούνται από την Κυβέρνηση μας όπως :

Συνήγορος του Ασθενή, Πανεπιστημιακές Κλινικές, Νομοθεσία για τα Κέντρα Αποκατάστασης, Νομοθεσία για την Ανακουφιστική Φροντίδα και άλλα.

Σήμερα συζητήσαμε το σχέδιο κάλυψης των μη ιατρικών εξόδων των ασθενών και των συνοδών τους που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών.

Επίσης συζητήσαμε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την Κοινοτική Νοσηλευτική. Δηλαδή τις ανάγκες που προκύπτουν για νοσηλευτική φροντίδα στην Κοινότητα για παιδιά, νέους και ενήλικες με σοβαρές χρόνιες παθήσεις.

Έχουμε θέσει στόχους και χρονοδιάγραμματα και είμαι βέβαιος πως και αυτή την φορά θα τα πετύχουμε.

Send this to a friend