Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Ευτύχιος
Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Ευτύχιος

Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Ευτύχιος

Τριαντάχρονος από τη Λεμεσό, ο Ευτύχιος Χαρίτου, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε ανήμερα του Πάσχα στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού – Λεμεσού.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7.40 το βράδυ, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ενώ ο 30χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, αυτή συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, έχοντας ως οδηγό 44χρονη γυναίκα και συνοδηγό 53χρονη. Την ίδια περίπου στιγμή, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 31χρονο, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος της 44χρονης.

Από την αρχική σύγκρουση, η οποία φαίνεται να ήταν βίαιη, ο 30χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, δεν τραυματίστηκαν.

Στους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων διενεργήθηκαν εξετάσεις αλκοτέστ με την ένδειξη όσον αφορά στην 44χρονη να είναι 5μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το νόμο όριο, ενώ όσον αφορά στον 33χρονο η ένδειξη ήταν μηδενική.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του δυστυχήματος, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, η μοτοσικλέτα του άτυχου νέου, συγκρούστηκε εξ αντιθέτου με αυτοκίνητο. Δεύτερο αυτοκίνητο  που ακολουθούσε την πορεία του πρώτου αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με αυτό, «φαίνεται να μην είχε καμία επαφή με τη μοτοσικλέτα» ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος Χαρίτου επέστρεφε από το Καλό Χωριό στην Αγία Φύλα, όπου διαμένει. Στη σκηνή μετά τη τροχαία σύγκρουση, έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες και ανακρίσεις. Τα ακριβή αίτια του  τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend