Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εκδηλώσεις και Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας
Εκδηλώσεις και Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

Εκδηλώσεις και Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

Κλειστό τμήμα των Λεωφόρων Ανδρέα Στυλιανού, Αλεξάνδρου Παναγούλη και Αγίου Σάββα στον Δήμο Λειβαδιών λόγω εκδήλωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2024, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00, τμήμα των Λεωφόρων Ανδρέα Στυλιανού, Αλεξάνδρου Παναγούλη και Αγίου Σάββα θα είναι κλειστά από τον Δήμο Λειβαδιών λόγω εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης η Λεωφόρος Ανδρέα Στυλιανού, τμήμα της οδού Αγίου Σάββα, από την εκκλησία μέχρι τον κυκλικό κόμβο, και τμήμα της Λεωφόρου Πετράκη Κυπριανού, από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Στυλιανού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Σάββα, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων με τη βοήθεια Αστυνομικών.

Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στον Δήμο Λειβαδιών λόγω εκδήλωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 6/5/2024, από τις 17:30 μέχρι τις 00:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω πασχαλινής εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Εζεκία Παπαϊωάννου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Κλειστό τμήμα της Λεωφόρος Λάρνακος στην Ορμήδεια λόγω εκδήλωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 14/5/2024, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, στη Λεωφόρο Λάρνακος στην Ορμήδεια, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης η Λεωφόρος Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας μέχρι το πάρκο Ορμήδειας θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 7/5/024 – 4/6/2024, στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Άχνας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend