Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τα πρώτα λόγια του παππού Χρύσανθου: «Νοιώθω υπέροχα, θα ξαναβρώ την ευτυχία μου»
Τα πρώτα λόγια του παππού Χρύσανθου: «Νοιώθω υπέροχα, θα ξαναβρώ την ευτυχία μου»

Τα πρώτα λόγια του παππού Χρύσανθου: «Νοιώθω υπέροχα, θα ξαναβρώ την ευτυχία μου»

«Νοιώθω υπέροχα και πανευτυχισμένος. Νομίζω ότι θα ξαναβρώ την ευτυχία μου όπως την είχα πρώτα».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 83χρονου Χρύσανθου, ο οποίος με προεδρική χάρη, αργά το απόγευμα, αποφυλακίστηκε, βάζοντας τέλος στον Γολγοθά που ανέβαινε εδώ και μήνες.

Το γεγονός αποκάλυψε νωρίτερα στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση η Κάτια Σάββα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση τόσο από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας όσο και από πλευράς Προεδρικού ήταν ειλημμένη.

Συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, εξήλθε από τα αστυνομικά κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού. Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Γενικό και Βοηθό γενικό εισαγγελέα, τους αστυνομικούς καθώς και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, αφού το διάστημα που κρατείτο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές.

«Βασανίστηκα πάρα πολλά αλλά ευχαριστώ όλους. Πρώτα από όλα τους δικηγόρους μου, την κυρία Μαρία, τον κύριο Αντώνη που χρησιμοποίησαν όλη τους τη δεξιότητα και έκαναν τη δουλειά τους άριστα»

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ: Αέρας ελευθερίας για τον παππού Χρύσανθο, αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη
Μαρία Νεοφύτου – Δικηγόρος
«Αίσιο τέλος για όλους. Η ανάσταση έχει έρθει από την Μεγάλη Δευτέρα για τον παππού. Ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο και τον Γενικό Εισαγγελέα και Βοηθό Εισαγγελέα»

Της προεδρικής χάρης, προηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή, η απόρριψη κατά πλειοψηφία από το εφετείο, της αίτησης για αναστολή της ποινής φυλάκισης. Διατηρώντας ουσιαστικά την ποινή φυλάκισης των 2,5 ετών.

Δείτε το ρεπορτάζ της Νάσιας Ιωάννου:

 

Πηγή: alphanews

Send this to a friend