Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Μακούν σόκαρε την ΑΕΚ και πάγωσε την Αρένα (videos)
Ο Μακούν σόκαρε την ΑΕΚ και πάγωσε την Αρένα (videos)

Ο Μακούν σόκαρε την ΑΕΚ και πάγωσε την Αρένα (videos)

Απίστευτη εξέλιξη στο ΑΕΚ Αρένα με την Ανόρθωση να σοκάρει την ΑΕΚ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία ΑΕΚ που έπαιξε με την φωτιά και στο τέλος κάηκε. Απώλειες οι οποίες έχουν διπλή ανάγνωση για την ομάδα της Λάρνακας. Απ’ την μία έχασε την ευκαιρία να κερδίσει και να πάει για δυο αποτελέσματα στο ΓΣΠ στην τελευταία αγωνιστική και απ’ την άλλη έμεινε «ζωντανή» στον τίτλο μιας και η Ομόνοια κέρδισε το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ έμεινε όρθια στον τίτλο.

Η ΑΕΚ έδειξε να μην είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για το ματς. Με μπόλικο άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα φάνηκε να επηρεάζεται από την επιβεβλημένη ανάγκη της νίκης.

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Λόπες στο 15΄ η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φθάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να αποβάλει το άγχος και την πίεση. Η Ανόρθωση χωρίς να είναι καλύτερη έμεινε στο ματς και έψαχνε μία φάση για να κάνει τη ζημιά και στο τέλος έτσι και έγινε με τον Μακούν να ισοφαρίζει στο 90+2΄.

Στις 11 Μαΐου η ΑΕΚ για να στεφθεί πρωταθλήτρια θα πρέπει να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ. Σε διαφορετική περίπτωση ο τίτλος θα καταλήξει στην ομάδα της Λευκωσίας. Αγωνία στην ομάδα της ΑΕΚ για τους Λόπες και Φαράζ που αποχώρησαν τραυματίες.

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιονγκού, Τόνγκια, Σολ (74΄ Σάντος), Φαράζ (56΄ Γκιούρτσο), Γκαρσία (65΄ Σάντσες), Λόπες (46΄ Τρισκόφσκι), Μιλίσεβιτς, Γκάμα (74΄ Ναούμ), Πόνς, Ρομπέρζ.

Ανόρθωση (Οκκάς): Μιχαήλ, Αρτυματάς, Κορρέια, Τεχέρα (87΄ Κωνσταντίνου), Καστέλ, Μακούν, Παρούτης, Γουαρίς (78΄ Χαραλάμπους), Κίκο, Κορρέα, Χρυσοστόμου (72΄ Τζούλιου).

Send this to a friend