Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ-Ανόρθωση: Ο ένας ζει το όνειρο, ο άλλος… εφιάλτη
ΑΕΚ-Ανόρθωση: Ο ένας ζει το όνειρο, ο άλλος… εφιάλτη

ΑΕΚ-Ανόρθωση: Ο ένας ζει το όνειρο, ο άλλος… εφιάλτη

Σημαντική αναμέτρηση σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΑΕΚ Αρένα (19:00) σε ένα ματς εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για τους γηπεδούχους. Για την Ανόρθωση είναι ένα ακόμη παιχνίδι σκέτο μαρτύριο με όλα όσα περνά η ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν ότι θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσουν στα ίσα το πρωτάθλημα. Αν μάλιστα κερδίσει η ΑΕΚ σήμερα την αποδεκατισμένη Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει την Ομόνοια, τότε η ομάδα της Λάρνακας θα πηγαίνει για δυο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ραν Μπεν Σιμόν είναι η απουσία του Γκουστάβο Λέδες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ερωτηματικό είναι τι θα κάνει με τους Ρομπέζ, Ντιουνκού και Γκαρσία οι οποίοι είναι στο όριο και δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να μείνει πάγκο.

Στην Ανόρθωση τα προβλήματα είναι ακόμη περισσότερα αυτή τη φορά. Πέρα από τους Τιουνέ και Μαρμούκ που αποχώρησαν, ο Αρμπολέδα φαίνεται δεν θα αγωνιστεί για τους… δικούς του λόγους και ο Μιχαήλ που δεν είναι στο 100% θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπολογίζονται για τον σημερινό αγώνα οι Αντωνίου, Κάργας, Ουαγκέ και Κεραυνός. Επειδή παίκτες δεν υπάρχουν ο Οκκάς ανέβασε και παιδιά από την ομάδα κάτω των 19 με τους Πέτρο Πασχάλη, Γιώργο Ιωάννου, Παναγιώτη Μάρκου και Κωνσταντίνο Λύτρα να είναι στην αποστολή.

 

Send this to a friend