Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας ο Ανδρέας Μορφίτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας ο Ανδρέας Μορφίτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας ο Ανδρέας Μορφίτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας θα κατέλθει ο Ανδρέας Μορφίτης με την ΔΗΠΑ.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Με σοβαρό προβληματισμό και περίσκεψη αντιμετώπισα τις παραινέσεις ομάδας φίλων και συνεργατών μου όπως κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας κατά τις επικείμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης του προσεχούς Ιουνίου 2024.

Προς τούτου  αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της Δημοκρατικής Παράταξης να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της ως Αριστίνδην Υποψήφιος .

Έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του έργου και της αποστολής που καλούνται να επιτελέσουν τα Δημοτικά Συμβούλια για την εφαρμογή της  μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , διαβεβαιώνω ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για να συνδράμω τις προσπάθειες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου  για την πρόοδο και την ευημερία των Δημοτών και του νέου διευρυμένου Δήμου της Πόλης της Λάρνακας .

Επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί μόνο μέσα σε κλίμα συναίνεσης ,συνεργασίας και συναντίληψης μακριά από πολιτικές, κομματικές και ιδεολογικές αντιπαραθέσεις .

Οι επιλογές των Αξιωματούχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι το στοίχημα της τοπικής κοινωνίας και να βασίζονται πάντα σε καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια.

 Με αυτές τις προϋποθέσεις και  τα πιο πάνω  κριτήρια θα αναμένω και θα προσδοκώ την δίκαιη κρίση σας .

Με εκτίμηση προς Όλες και Όλους

Ανδρέας Μορφίτης

Send this to a friend