Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νοσηλευόταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια η 8χρονη – Η ανακοίνωση των δικηγόρων
Νοσηλευόταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια η 8χρονη – Η ανακοίνωση των δικηγόρων

Νοσηλευόταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια η 8χρονη – Η ανακοίνωση των δικηγόρων

Ανακοίνωση σε σχέση με τον θάνατο της 8χρονης Καισαριανής Πιριπίτση, η οποία απεβίωσε στο Μακάρειο στις 20 Απριλίου, εξέδωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας. 

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, η μικρή νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με την οικογένεια να προβαίνει σε καταγγελία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια και να αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Εκπροσωπούμε τους γονείς της 8χρονης Καισαριανής Πιριπίτση η οποία άδικα και απρόσμενα απεβίωσε την 20/04/2024 στο Παιδιατρικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Η άτυχη Καισαριανή νοσηλεύτηκε επανειλημμένα στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου οι γονείς αναφέρουν πως έλαβε ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Η μητέρα την 21/04/2024 προέβη σε σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας ο οποίος διερευνά την υπόθεση, και ζήτησε όπως διενεργηθεί νεκροψία.

Αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουμε προβεί στις δέουσες ενέργειες προς παραλαβή και μελέτη του ιατρικού φακέλου από ομάδα ειδικών ιατρών, και εξετάζουμε το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας.

Σεβόμενοι τον ανείπωτο πόνο των γονέων και το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις επί του παρόντος.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Γενεράλης

Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος

(LLB, LLM, LPC, BSc, BMedSci, MSc)

Send this to a friend