Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων – Τρεις τραυματίες
Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων – Τρεις τραυματίες

Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων – Τρεις τραυματίες

Σε πεδίο μάχης φαίνεται να μετατράπηκε το βράδυ της Παρασκευής γειτονιά στην Αγλατζιά όπου ομάδα Σύρων φέρεται να συνεπλάκη με άλλη ομάδα ομοεθνών τους.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, καθότι δεν είχε εκδοθεί κανένα δελτίο τύπου για το συμβάν, και όπως μας αναφέρθηκε όλα ξεκίνησαν όταν η Δύναμη ενημερώθηκε από ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Λευκωσίας για τραυματισμένο πρόσωπο που είχε προσέλθει για περίθαλψη.

Από τις πρώτες έρευνες φαίνεται πως 18χρονος από τη Συρία μαζί με 22χρονο ομοεθνή του μετέβησαν τραυματισμένοι το βράδυ της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν στο σώμα του 18χρονου τραύμα πιθανόν από μαχαίρι, στο σημείο του θώρακα, βάθους 2 εκατοστών. Ο 18χρονος αφού έτυχε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 22χρονος ομοεθνής του από την άλλη με ελαφρότερα τραύματα, επίσης έτυχε περίθαλψης και απολύθηκε.

Το ίδιο βράδυ μετέβη στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας τρίτο πρόσωπο επίσης από τη Συρία το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα 6-7 ατόμων ένα εκ των οποίων ο 22χρονος τραυματίας. Ο καταγγέλων υπέδειξε τραύματα στο σώμα του από την επίθεση που ισχυρίστηκε πως δέχθηκε και οδηγήθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας για περίθαλψη.

Για την ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το περιστατικό σε μία προσπάθεια να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή και προκλήθηκαν οι τραυματισμοί των τριών προσώπων, χωρίς ωστόσο όπως πληροφορούμαστε, οι έρευνες να έχουν ρίξει για την ώρα φως στην υπόθεση.

Πηγή: www.alphanews.live

Send this to a friend