Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Αθρόα προσέλευση στα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του Υπ. Δημάρχου Λάρνακας Μιχάλη Ππεκρή
Αθρόα προσέλευση στα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του Υπ. Δημάρχου Λάρνακας Μιχάλη Ππεκρή

Αθρόα προσέλευση στα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του Υπ. Δημάρχου Λάρνακας Μιχάλη Ππεκρή

Αθρόα ήταν η προσέλευση στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Υποψήφιου για την Δημαρχία, Μιχάλη Ππεκρή, τα οποία τελέστηκαν σήμερα το πρωί στις 11.30 απο την ΠτΒ και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Παλμός και συσπείρωση του κόσμου του Συναγερμού είναι το μήνυμα της σημερινής ημέρας. Με μήνυμα “Η Λάρνακα αξίζει περισσότερα” ο κ. Πεκρής μίλησε ενώπιον του κόσμου για το όραμά του για την πόλη του. 

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε η μια εκ των τρίων κόρων του κ. Ππεκρή, η οποία όπως είπε χαρακτηριστηκά με μεγάλη περηφάνεια, “γνωρίζω πολύ καλά το πόσο αγαπά τη Λάρνακα ο Μιχάλης Ππεκρής γιατί αυτή του γνήσια αγάπη φρόντισε να την τη μεταδώσει και σε εμάς, τα παιδία του απο πολύ νωρίς¨.

Σημειώνοντας η Φλωρεντία Ππεκρή, ότι ο πατέρας της πάντα επέμενε και επέλεγε πάντοτε και με απόλυτη συνείδηση την αγαπημένη του πόλη για να δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

 

Ακολούθως ο κ. Ππεκρής ευχαρίστησε τους φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για την 9η Ιουνίου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν και η ΠτΒ Αννίτα Δημητρίου καθώς και ο πρώην βουλευτής Ζαχαρίας Ζαχαρίου, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του ΔΗΣΥ Λάρνακας οι οποίοι τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι διεκδικήσουμε για τη Λάρνακα εκείνα που της αξίζουν.

Φωτογραφικό υλικό στον σύνδεσμο:

 

 

Send this to a friend