Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Δεν είναι μόνο το οικονομικό…
Δεν είναι μόνο το οικονομικό…

Δεν είναι μόνο το οικονομικό…

Τα πάντα τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση περιστρέφονται γύρω από το οικονομικό και την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για να μαζέψει χρήμα και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις άμεσες υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και απειλούν με προσφυγές.

Την ίδια ώρα «τρέχει» και το αγωνιστικό. Εκεί όπου μπορεί η Ανόρθωση επί της ουσίας να μην έχει στόχους αλλά έχει αποδείξει ότι μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάζεται με τον Γιάννη Οκκά στον πάγκο της. Πήρε βαθμό από τον Άρη, κέρδισε το ΑΠΟΕΛ και τώρα θέλει να παλέψει στα ίσα και να κερδίσει και την Ομόνοια.

Περισσότερο για τους εαυτούς τους, τον κόσμο αλλά και την φανέλα. Γι’ αυτά παίζουν όσοι παίζουν αυτή την στιγμή στα παιχνίδια με τον Οκκά στον πάγκο. Και οι Κύπριοι που αγωνίζονται απλά αποδεικνύουν πόσο αδικήθηκαν από τον Γκαγιέγο και ότι θα μπορούσαν αν όχι να παίζουν κάποιοι βασικοί, θα μπορούσαν να είχαν περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Κόντρα στην Ομόνοια και πάλι θα δούμε μαζική συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών γιατί πολύ απλά έδειξαν ότι το αξίζουν και απέδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα δύσκολα.

Send this to a friend