Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αγώνας δρόμου δίχως τερματισμό…
Αγώνας δρόμου δίχως τερματισμό…

Αγώνας δρόμου δίχως τερματισμό…

Εξαιρετικά δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ανόρθωση η οποία ανακοίνωσε μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και βοήθειας της ομάδας μέσω του κόσμου και όχι μόνο. Η διοίκηση ψάχνει να μαζέψει κοντά στο 1,5 με 2 εκατομμύρια για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας μέχρι και τις 24 Απριλίου. Ένα ποσό εξαιρετικά μεγάλο για να μαζευτεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Γίνονται όμως προσπάθειες απ’ όλους στην Ανόρθωση για να βρεθεί τρόπος να μπει ρευστό στα ταμεία εδώ και τώρα, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να αποφύγει ο σύλλογος τυχόν προσφυγές και κυρώσεις από την ΟΥΕΦΑ που θα φέρουν την Ανόρθωση σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια να μαζευτεί χρήμα μέσω εύρωστων οπαδών της ομάδας συνεχίζεται. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της στιγμής και ελπίζουν στην ομάδα ότι θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για μία ακόμη φορά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για πολύ κόσμο να βρει χρήματα και να πληρώσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για παράδειγμα, αλλά ο καθένας από την πλευρά του καλείται να κάνει την δική του υπέρβαση.

Send this to a friend