Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών στη Λάρνακα με πέντε συλλήψεις
Εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών στη Λάρνακα με πέντε συλλήψεις

Εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών στη Λάρνακα με πέντε συλλήψεις

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Λάρνακα, εκτιμά ότι εξάρθρωσε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά τη σύλληψη συνολικά πέντε προσώπων τις τελευταίες μέρες, μεταξύ αυτών μητέρας και γιου.

Από τις 6 Απριλίου, όταν ξεκίνησε η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και οι συλλήψεις αλυσιδωτές.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Τρίτης (9/4) προχώρησε σε ακόμα μία σύλληψη στο πλαίσιο των ανακρίσεων για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε κρυμμένη σε κατοικία στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 20χρονο Ελληνοκύπριο, κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και προφυλακίστηκε για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Εναντίον του 20χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπό διερεύνηση υπόθεση. Ήδη, για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση με διατάγματα του δικαστηρίου ακόμα τέσσερα άτομα, ηλικίας 54, 25, 19 και 33 ετών. Εναντίον τους εξετάζεται, μεταξύ άλλων, το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από έγκυρη πηγή, ο 33χρονος φέρεται να ήταν ο ιθύνων νους του κυκλώματος, δίνοντας οδηγίες στα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας ως προς την φύλαξη και διακίνηση των ναρκωτικών. Πρόκειται για άτομο που είναι γνωστό στην ΥΚΑΝ, αφού στο παρελθόν έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου (6/4), όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο 19χρονου μικρή ποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου στην παρουσία του ιδίου και της 54χρονης μητέρας του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους δύο κιλών και 623 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών και 733 γραμμαρίων.

Οι εξεταστές της υπόθεσης διερευνούν το ενδεχόμενο τα μέλη του κυκλώματος να έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και σε άλλες επαρχίες εκτός Λάρνακας.

Οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει από πού τα μέλη του κυκλώματος προμηθεύονταν τα ναρκωτικά και αν στο δίκτυο διακίνησης εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

 

 

Send this to a friend