Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Στη γραμμή εκκίνησης με νέα ρεκόρ ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – Παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες στο Cocktail Party υπό την αιγίδα της CNP Ασφαλιστικής
Στη γραμμή εκκίνησης με νέα ρεκόρ ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – Παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες στο Cocktail Party υπό την αιγίδα της CNP Ασφαλιστικής

Στη γραμμή εκκίνησης με νέα ρεκόρ ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – Παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες στο Cocktail Party υπό την αιγίδα της CNP Ασφαλιστικής

Μία ανάσα πριν από την εκκίνηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού και οι προετοιμασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία, για την τεράστια δρομική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13 και 14 Απριλίου. Την Τετάρτη 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, το καθιερωμένο cocktail party του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού υπό την αιγίδα της CNP Ασφαλιστικής, χορηγό Ασφάλειας και Υγείας της διοργάνωσης. Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκαν οι φετινές καινοτομίες και οι αριθμοί της φετινής διοργάνωσης.

H Λεμεσός αναμένεται να υποδεχτεί για άλλη μια χρονιά χιλιάδες δρομείς από εβδομήντα και πλέον χώρες. Έμπειρους αθλητές, μέχρι ενθουσιώδεις ερασιτέχνες και πρωτάρηδες που ανυπομονούν να σταθούν στην αφετηρία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Στο χαιρετισμό του, ο  Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδηςυπέδειξε τη μοναδικότητα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, αναφέροντας πως είναι μία διοργάνωση που εκφράζει την πόλη με τις διαδρομές, το χρώμα του και τον ενθουσιασμό της: «Ο Δήμος Λεμεσού στηρίζει σθεναρά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού και τη διοργανώτρια εταιρεία μαζί με το ΕΒΕΛ και την ΕΤΑΛ»διαβεβαίωσε ο κύριος Νικολαϊδης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, Τώνης Αντωνίου, σημείωσε τη σημαντική συμβολή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης: «Οι τουρίστες που έρχονται στη Λεμεσό κατά χιλιάδες είναι υψηλής εισοδηματικής τάξης και τους ενδιαφέρει να αποκομίζουν εμπειρίες όπως αυτή του Μαραθωνίου.  Ως ΕΤΑΛ υποστηρίζουμε τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, προβάλλοντας τον, τόσο στις επισκέψεις μας στο εξωτερικό όσο και με διεθνείς bloggers που συνεργαζόμαστε».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, Αντρέας Τσουλόφτας, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που επιδεικνύει το ΕΒΕΛ στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. «Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως σήμερα η διοργάνωση είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, κάτι που τιμά τη Λεμεσό, τη διοργανώτρια αρχή αλλά και τους φορείς που την υποστηρίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τα οφέλη για την πόλη είναι αρκετά,  καθώς ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού στηρίζει τουριστικά και επιχειρηματικά την πόλη, προβάλλοντας την στο εξωτερικό.

Ο Ανδρέας Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής της CNPΑσφαλιστικής ανέφερε πως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού προάγει τον αθλητισμό και προβάλλει κυρίως τη Λεμεσό αλλά και την Κύπρο μας. «Πιστεύω πως οι μεγάλες εταιρίες πρέπει να αναλαμβάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί για στήριξη της κοινωνία. Στη CNP Ασφαλιστική έχουμε ένα σημαντικό πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σημαντικό αποτύπωμα στην κοινωνία, ως ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους της Κύπρου που μας έχουν καταξιώσει ως #1 εταιρεία Γενικού κλάδου στην Κύπρο», δήλωσε ο κύριος Στυλιανού.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου, Σπύρος Σπύρου,υποδεικνύοντας το μέγεθος της απήχησης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, αποκάλυψε ότι φέτος αναμένεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 17.000 δρομείς. «Βλέπουμε με περηφάνια την απίστευτη πρόοδο που με τη βοήθεια όλων πετύχαμε γι’ αυτή τη διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Σπύρου, ευχαριστώντας το Δήμο Λεμεσού, το ΕΒΕΛ και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης που με βάση το πρωτόκολλο το οποίο συμφωνήθηκε το 2023, η διοργανώτρια εταιρεία θα συνεχίσει να διοργανώνει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού , για τα επόμενα χρόνια.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού δεν θα ήταν εφικτός χωρίς την έμπρακτη στήριξη των χορηγών και υποστηρικτών του.

Οι Χορηγοί του 15ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού                                             

Ονομαστικός Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί αγώνων: 

Primetel, Muskita Aluminium Industries, Πετρολίνα, RemAthlon by Remedica, και Andrey and Julia Dashin’s Foundation

 Πλατινένιοι

Mcdonald’s, GDEV,KIA, MUFG Investor Services, SMT Shipping, Punin Group, Public, Aegean, Υφυπουργείο Τουρισμού,Under Armour, ASG Leasing και Red Wolf.

Χρυσοί χορηγοί

CNP Ασφαλιστική,  Mπυρα Erdinger Χωρίς Αλκοόλ, Φυσικο Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Garmin Cyprus, Cosmos Sport, Holland & Barrett, La Roche Posay, Interfreight Logistics, ETKO, Beonix Festival,Sportsoft, KPMG, και Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσου.

Ασημένιοι χορηγοί:

GO ON Protein Bars, Ισοτονικά ποτά Veroni, ACS Courier , ADTECH, NYX Hotel, καιHoneywell Travel.

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1 Radio

Υποστηρικτές:  

Brainrocket,FX Careers, The Tribe, Crespo App, Orthomol, ECOMMBX, Green Dot, Stirixis, Nextbike, Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, RunLab και Beet It.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν και στην Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τηνΠολιτική Άμυνα, το Υπουργείο Υγείας, την Αρχή Λιμένων, το Τμήμα Δημόσιων Έργων, το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και στην Ολυμπιακή Επιτροπή.

Send this to a friend