Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η φάση που θα την στοιχειώνει σε όλο το πρωτάθλημα… (video)
Η φάση που θα την στοιχειώνει σε όλο το πρωτάθλημα… (video)

Η φάση που θα την στοιχειώνει σε όλο το πρωτάθλημα… (video)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Παρά τις συγκυρίες και τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί υπέρ της, η ομάδα της Λάρνακας δεν μπόρεσε να πάρει το ζητούμενο που ήταν η νίκη και να πατήσει κορυφή. Εν τέλει όχι μόνο δεν κέρδισε, αν και προηγήθηκε, αλλά έχασε στο τέλος της ημέρας την αναμέτρηση.

Και θα έχει να θυμάται δυο φάσεις. Η μία στο 73΄ όταν ο Τόνγκια παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή λίγο πλάγια δεξιά και αντί να κάνει το παράλληλο γύρισμα στον Φραν Σολ που απλά περίμενε να ακουμπήσει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα, ο Ιταλός πήρε πάνω του τη φάση, έκανε το σουτ και αστόχησε.

Μία φάση που αν η ΑΕΚ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα την στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμα, αφού θα μπορούσε σε εκείνο το σημείο να γινόταν το 2-0 και όλα να τελειώσουν.


Σημαντική φάση είχαμε και λίγο πριν το τέλος με τον Φραν Σολ να κερδίζει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή από πλεονεκτική θέση αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω στον Μπέλετς χωρίς να σημαδέψει γωνία.

Δυο φάσεις που έκριναν πολλά, αλλά αυτή του 73ου λεπτού είναι φάση που θα συζητιέται πολύ καιρό ακόμη…

Πέρα από αυτά όμως η ΑΕΚ σε ένα γεμάτο γήπεδο έδωσε τα πάντα. Ο κόσμος έδειξε χαρακτήρα φτιάχνοντας εκπληκτική ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είναι ίδια η παρουσία του στο ματς που ακολουθεί με την Πάφο, γιατί χάθηκε μία μάχη αλλά ο «πόλεμος» συνεχίζεται.

 

Send this to a friend