Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έφθασε η στιγμή η Λάρνακα να πάρει αυτό που της αξίζει!
Έφθασε η στιγμή η Λάρνακα να πάρει αυτό που της αξίζει!

Έφθασε η στιγμή η Λάρνακα να πάρει αυτό που της αξίζει!

Η μεγάλη αναμέτρηση για την ΑΕΚ και την Λάρνακα έφθασε. Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και με νίκη θα πατήσει στην κορυφή για πρώτη φορά φέτος και θα αφήσει πίσω της τους γαλαζοκίτρινους. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα δημιουργήσει τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια και θα φέρει μεγάλο πονοκέφαλο και προβληματισμό στο ΑΠΟΕΛ.

Είναι από τις αναμετρήσεις που η ΑΕΚ σπάνια έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Και αυτή την ευκαιρία την έχει σήμερα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Θα χρειαστεί όμως να έχει καθαρό μυαλό, πίστη και να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο του Σιμόν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι εκεί και θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα τέτοια που οι παίκτες θα νοιώσουν πραγματικά να παίζουν με 12 παίκτες. Θα πρέπει όλη αυτή τη δυναμική που θα δημιουργήσει ο κόσμος να την εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ θετικά και να μην επηρεαστεί με την πίεση που θα υπάρχει.

Ο Σιμόν είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, στην τετράδα της άμυνας οι Ντιονγκού, Μιλίσεβιτς, Ρομπέρζ και Γκαρσία. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα δούμε Πέρε Πονς, Γκουστάβο και Ντίμερες. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Τόνγκια αριστερά, δεξιά ο Φαράζ ή ο Σάντος και στην κορυφή ο Λόπες.

Send this to a friend