Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σωτήρια επέμβαση Αστυνομίας – Βοήθησαν βρέφος που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας
Σωτήρια επέμβαση Αστυνομίας – Βοήθησαν βρέφος που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Σωτήρια επέμβαση Αστυνομίας – Βοήθησαν βρέφος που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Νοσηλεύτρια εκτός χρόνου υπηρεσίας συνέβαλε παρέχοντας στο βρέφος τις πρώτες βοήθειες.

Ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική αποστολή τους, μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος άντρα και γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια, αφού το εφτά μηνών βρέφος τους, ήταν σε κίνδυνο, αφού ασθένησε και βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση, νωρίτερα το απόγευμα σήμερα.

Οι αστυνομικοί, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, αφού αρχικά προέβησαν σε άμεσες ενέργειες για παροχή πρώτων βοηθειών στο βρέφος, το μετέφεραν εσπευσμένα με τους γονείς του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.

Λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στο ύψος της συμβολής του με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου. Στο όχημα επέβαινε ζεύγος τουριστών, μαζί με το εφτά μηνών βρέφος τους, το οποίο βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ για εξοικονόμηση χρόνου, σε συνεννόηση και με τους γονείς του βρέφους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με τη συνοδεία της Αστυνομίας προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, νοσηλεύτρια η οποία διακινείτο με το όχημά της στον αυτοκινητόδρομο, κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να παρέχει βοήθεια. Αμέσως ανταποκρινόμενη η νοσηλεύτρια, εισήλθε στο όχημα του ζεύγους, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος και τους συνόδευσε κατά τη μετάβαση τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την ασφαλή συνοδεία των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από τους θεράποντες ιατρούς, το βρέφος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία, όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Send this to a friend