Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Το λονδρέζικο ντέρμπι υπόσχεται γκολ!
Το λονδρέζικο ντέρμπι υπόσχεται γκολ!

Το λονδρέζικο ντέρμπι υπόσχεται γκολ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μόλις τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στην εκκίνηση της 29ης αγωνιστικής της PremierLeague, με τη δράση στο πρωτάθλημα να είναι περιορισμένη λόγω της παράλληλης διεξαγωγής του FACup. Τρία παιχνίδια, αλλά με ενδιαφέρον, ειδικά το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τότεναμ.

Στο μέσο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, προέρχονται από ήττα από τη Γουλβς, αλλά έχουν τρεις νίκες εδώ και πέντε αγωνιστικές που δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι σε ευρωπαϊκή τροχιά και ψάχνουν θέση στην πρώτη τετράδα του ChampionsLeague, από την οποία απέχουν ένα δίποντο. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Άστον Βίλα, την οποία η Τότεναμ κέρδισε την περασμένη αγωνιστική, και μάλιστα με «τεσσάρα» εκτός έδρας!

Η νίκη της Φούλαμ έχει απόδοση 3.45, η ισοπαλία είναι στο 3.90 και η νίκη της Τότεναμ είναι στο 2.15στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Βροχή τα γκολ στα ματς και των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα η Φούλαμ έχει έξι διαδοχικά over 2.5 γκολ, πέντε εκ των οποίων είναι και GG, ενώ η Τότεναμ έχειεννέα GG και δέκα over2.5 γκολ στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια, μάλιστα τα επτά ήταν over 3.5 γκολ. Σήμερατοover3.5 γκολ δίνει 2.25και το over4.5 γκολ είναι στο 3.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.55. Στο 1.45 τοGG, στο 2.62 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend