Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς περιθώρια λάθους
Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς περιθώρια λάθους

Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς περιθώρια λάθους

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η νίκη του Άρη επί του ΑΠΟΕΛ έβαλε ξανά «φωτιά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου μόλις τέσσερις βαθμοί χωρίζουν την πρώτη από την τρίτη ομάδα. Έτσι η 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος για το πρώτο γκρουπ έχει αποκτήσει τεράστια σημασία και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στη μάχη του τίτλου.

Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγονται σήμερα με το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, ενώ στο άλλο ματς η Πάφος φιλοξενεί τον Άρη.

Στο ΓΣΠ ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ περιμένει την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται το τρίποντο για να μην δώσουν περαιτέρω δικαιώματα αμφισβήτησης της πρωτοκαθεδρίας τους, ενώ για τους «πράσινους» είναι μονόδρομος για να πλησιάσουνστο -5 από την κορυφή. Και οι δύο προέρχονται από ήττα, ο ΑΠΟΕΛ από τον Άρη στη Λεμεσό και η Ομόνοια από την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Σήμερα η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 2.00, η ισοπαλία είναι στο 3.70 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει 4.15 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πέντε under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς και τέσσερα NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ οι «πράσινοι» έχουν οχτώ GG και over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία ματς. Τι θα δούμε σήμερα; Το over 2.5 γκολ δίνει1.98 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.40, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.83. Στο 1.85 τοGG, στο 1.90 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend