Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Στο σπίτι της θέλει να κάνει η ίδια κουμάντο
Στο σπίτι της θέλει να κάνει η ίδια κουμάντο

Στο σπίτι της θέλει να κάνει η ίδια κουμάντο

Στο κόλπο του τίτλου θέλει να παραμείνει η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα τον Άρη στις 18:00 στο ΑΕΚ Αρένα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στη δεύτερη θέση και θα την φέρει στο -5 εκ νέου από το ΑΠΟΕΛ.

Αν θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο η νίκη απέναντι στον Άρη είναι απαραίτητη και αναγκαία μιας και θα μπορέσει να μείνει σε απόσταση που θα μπορεί να ελπίζει βάσιμα. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο έφερε μεν κατήφεια και στεναχώρια αλλά την ίδια ώρα έχει δώσει ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά εκτός είναι οι Γκιούρτσο και Σάντσες, ενώ υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες κατά πόσο θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι Ρομπέρς και Γκαρσία. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι εντάξει και να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο κυπροποιημένος Γάλλος δεν αποκλείεται να μείνει εκτός.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση μιας και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, ενώ είναι τέτοια και η κρισιμότητα της αναμέτρησης που θα μαζέψει κόσμο.

Send this to a friend