Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Κερδισμένο το ΑΠΟΕΛ στην Αρένα… (βίντεο)
Κερδισμένο το ΑΠΟΕΛ στην Αρένα… (βίντεο)

Κερδισμένο το ΑΠΟΕΛ στην Αρένα… (βίντεο)

 

 

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στην Λάρνακα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στην προσπάθεια τους να παραμείνουν σε απόσταση βολής από το ΑΠΟΕΛ. Οι δυο χαμένοι βαθμοί και των δυο έδωσε την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ να ξεφύγει πλέον στο +6 από τον Άρη και στο +7 από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπήκε εξαιρετικά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Τόνγκια μόλις στο 5ο λεπτό και έδειξε να διαχειρίζεται αρκετά καλά το ματς χωρίς να κινδυνεύει. Διαμαρτυρίες υπήρξαν από πλευράς ΑΕΚ για δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Μουσούντα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το γκολ του Ουρόσεβιτς στο 70΄ άλλαξε τα δεδομένα με τον Άρη να ισοφαρίζει. Η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλίσεβιτς για να πάρει τη νίκη αλλά ο Βανά Άλβες έκανε φοβερή επέμβαση.

 

Και οι δυο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για να έρθει η νίκη αλλά αυτό δεν έγινε και η μόνη ομάδα που χαμογέλασε ήταν το ΑΠΟΕΛ που αύξησε τις αποστάσεις.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια (83′ Τρισκόφσκι), Λόπεθ (77′ Σολ), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς (83′ Μάμας), Σάντος (74′ Φαράζ), Ρομπέρζ, Ντίμερς (74′ Γκάμα).

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα (46′ Μάτισικ), Μπένγκστον, Γκομίς (81′ Μπράουν), Γιαγκό, Νίκολιτς (89′ Σουμάνσκι), Σάβο, Ζόκε, Σεμέδο (64′ Σανέ), Ουρόσεβιτς.

Send this to a friend