Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Τρελαμένοι για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι
Τρελαμένοι για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Τρελαμένοι για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Ιστορικό μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την Πάφο μιας και πάνε 23 χρόνια οι ερυθρόλευκοι να βρεθούν σε ημιτελική φάση στο κύπελλο και αν προκριθούν απόψε (19:00) θα κάνουν αυτό το βήμα μετά από δυο δεκαετίες και βάλε.

Ο κόσμος αγωνιά, ανυπομονεί και… τρελαίνεται για τον σημερινό αγώνα. Ζει και αναπνέει να δει την ομάδα του να φθάνει στην επόμενη φάση και να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου μετά και το μακρινό 1990!

Κόσμος, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία είναι ένα και έχουν προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται πρώτα στο ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά και στο αγωνιστικό. Το αγωνιστικό στο οποίο υπάρχουν ερωτηματικά μιας και η συμμετοχή των Νάρσινγκ, Φερνάντες, Κονέ και Φράγκου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ δεν υπολογίζονται οι Λέουκο και Κατσικάς.

Ο Χριστοδούλου δεν αποκλείεται να παίξει με τριάδα στην άμυνα θέλοντας να κλείσει τα επιθετικά ατού της Πάφου. Ένα σχήμα που δοκίμασε πρόσφατα στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην Πάφο και πήγε αρκετά καλά.

Με τα σημερινά δεδομένα ένα πιθανό σχήμα είναι το ακόλουθο: Μελίσσας, Σεργίου, Οφόρι (Κονατέ), Ντάτκοβιτς, Γκουανίνι, Ντιακιτέ, Καρλίτος, Μπεχαράνο, Νάρσινγκ (Παπαγεωργίου), Φερνάντες (Κονέ) και Ντουρμισάι.

Θα τον κάνουν καμίνι!
Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας που θα βρεθεί απόψε στο «Αμμόχωστος» θέλοντας να σπρώξει την ομάδα του στην υπέρβαση και στην πρόκριση. Εκτιμάται ότι θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση που θα έχουμε σε παιχνίδι της ομάδας φέτος και αυτό θα βοηθήσει και τους παίκτες να παίξουν ακόμη πιο ψυχωμένα.

Send this to a friend