Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Κατώτερη η Νέα Σαλαμίνα, αποκλεισμός με βαριά ήττα
Κατώτερη η Νέα Σαλαμίνα, αποκλεισμός με βαριά ήττα

Κατώτερη η Νέα Σαλαμίνα, αποκλεισμός με βαριά ήττα

Η δίψα και η θέληση υπήρχε, ο τρόπος όμως δεν υπήρχε για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την Πάφο η οποία ήταν ανώτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Οι σκόρερ για την Πάφο ήταν οι Κοντρέρας (23΄), Γκολντάρ (45+6΄), Ζάιρο (48’), Βαλακάρι (67΄) με πέναλτι και Ζάζα (86΄). Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αλλά και το τρίτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Πλέον, η Νέα Σαλαμίνα μένει χωρίς ουσιαστικούς στόχους μιας και στο πρωτάθλημα το μόνο που έχει να κυνηγήσει είναι την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο. Η Πάφος ξεκούρασε και κάποιους παίκτες στο τέλος, έριξε ταχύτητα και σκέφτεται και το ματς με το ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι (62′ Μιγκελίτο), Μπεχαράνο (70′ Ντάτκοβιτς), Καρλίτος (83′ Κατσιάρης), Παπαγεωργίου (46′ Κονατέ), Γκουανίνι, Γιάνγκα, Οφόρι (46′ Κονέ), Ντιακιτέ.

Πάφος FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Μπρούνο (69′ Τουμάσι), Ζάιρο (75′ Ζάζα), Μπότσκαϊ, Ικόκο, Ρους, Κοντρέρας (62′ Αμπντουσαλάμοφ), Τάνκοβιτς (62′ Βαλακάρι), Ναμ (62′ Ναμ), Πέπε

Send this to a friend