Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης φόνου του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 περασμένου Οκτωβρίου σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου στη Λεμεσό, βρίσκεται σ’ εξέλιξη, η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση έπειτα από καταγγελία ότι άγνωστοι πυροβόλησαν αυτοκίνητο στην περιοχή της Ορόκλινης, το οποίο ανήκει σ’ έναν από τους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων, από την Ορόκλινη, ότι τ’ όχημά του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πατρική του οικία, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών που έγιναν αντιληπτοί χθες το πρωί.

Η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της γύρω περιοχής για σκοπούς επεξεργασίας, σε μια προσπάθεια να αναζητηθεί μαρτυρικό υλικό που να εξακριβώνει τις κινήσεις των δραστών. Πιστεύεται ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να μεταβούν και στις Κεντρικές Φυλακές, προκειμένου να δουν κατά πόσο ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να δώσει κάποια κατευθυντήρια γραμμή αναφορικά με τις έρευνες για τους πυροβολισμούς.

Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι με τη ρίψη πυροβολισμών στο αυτοκίνητο κάποιοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα στο συγκεκριμένο άτομο.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό, που έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες άτομα και προκάλεσε πανικό και μεγάλη αναστάτωση, έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας σε δύο γυμναστήρια, στη Λάρνακα και Αραδίππου.

«Πρωταγωνιστής» ήταν 50χρονος, από τη Λάρνακα, ο οποίος για ανεξήγητους λόγους, φανερά εκνευρισμένος κι εκτός ελέγχου, μπούκαρε εντός των γυμναστηρίων, σε μικρό χρονικό διάστημα, και στη μια περίπτωση έθεσε πυρκαγιά την ώρα που το υποστατικό ήταν γεμάτο κόσμο, ενώ στην άλλη περίπτωση έριξε βόμβα μολότοφ, προκάλεσε κακόβουλες ζημιές σε μηχανήματα, ενώ κτύπησε και μία υπάλληλο του γυμναστηρίου προκαλώντας της σωματική βλάβη.

Κι όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων προσώπων, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν αμέριμνοι γυμναστική… Στην πρώτη περίπτωση, οι κινήσεις του μαινόμενου άνδρα καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γυμναστηρίου.

Αφού εισήλθε εντός του γυμναστηρίου, περιέλουσε το πάτωμα με βενζίνη κι έθεσε πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής από άλλα πρόσωπα, τα οποία εκείνη την στιγμή εκτελούσαν ασκήσεις με βάρη. Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς, πανικόβλητα τα υπόλοιπα πρόσωπα το ‘βαλαν στα πόδια για να γλιτώσουν από τις φλόγες. Το ευτύχημα είναι ότι η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας επιβεβαίωσε τα περιστατικά στα δύο γυμναστήρια λέγοντας ότι το πρόσωπο αυτό εντοπίστηκε έγκαιρα κι εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης από ψυχίατρο, γι’ αυτό και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας.

 

Send this to a friend