Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ενώ μιλούσαν κανονικά, έβγαλε μαχαίρι, τους λήστεψε και χάθηκε στο σκοτάδι
Ενώ μιλούσαν κανονικά, έβγαλε μαχαίρι, τους λήστεψε και χάθηκε στο σκοτάδι

Ενώ μιλούσαν κανονικά, έβγαλε μαχαίρι, τους λήστεψε και χάθηκε στο σκοτάδι

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα ζεύγος αλλοδαπών στη Λεμεσό, όταν νεαρός τους λήστεψε με την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα όταν το ζευγάρι ηλικίας 48 και 42 ετών, προσεγγίστηκε από άγνωστο άνδρα στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Με βάση την καταγγελία, αφού αρχικά συνομίλησαν για μερικά λεπτά, στη συνέχεια και χωρίς λόγο ο δράστης τους επιτέθηκε και άρπαξε την τσάντα της  κοπέλας και την έριξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, αφού πρώτα έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη και το προέταξε εναντίον του 48χρονου.

Αφού έκλεψε την τσάντα της γυναίκας, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή, ενώ περίπολο της Αστυνομίας που ανταποκρίθηκε στην κλήση του ζεύγους, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του.

Εν τέλει, περίπου 15 λεπτά αργότερα, γύρω στις 02:30, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον ύποπτο να κρύβεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην περιοχή. Στο σημείο που εντοπίστηκε ο ύποπτος εντοπίστηκε και η τσάντα της παραπονούμενης,  από την οποία όμως έλειπε το κινητό της τηλέφωνο.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος και θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για τη διαδικασία προσωποκράτησης του.

 

Send this to a friend