Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Έφυγε» η μητέρα του Σταύρου Κυπριανού – «Μαχήτρια που δεν παραδόθηκε ποτέ..»
«Έφυγε» η μητέρα του Σταύρου Κυπριανού – «Μαχήτρια που δεν παραδόθηκε ποτέ..»

«Έφυγε» η μητέρα του Σταύρου Κυπριανού – «Μαχήτρια που δεν παραδόθηκε ποτέ..»

«Έφυγε» χθες η μητέρα του δημοσιογράφου Σταύρου Κυπριανού.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, η Μαρία ήταν μαχήτρια και δεν παραδόθηκε ποτέ παρά την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια.

Η μητέρα του δημοσιογράφου έπασχε από τη Νόσο των Σταυροφόρων, νόσο από την οποία πάσχει και ο Σταύρος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδωσε και δίνει τον δικό του αγώνα γνωστοποιώντας την προσωπική του μάχη.

Η ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη

Χθες 25/1/2024 «έφυγε» η Μαρία ,μητέρα του Σταυρου Κυπριανου,πάσχοντας από τη νόσο των Σταυροφόρων όπως πάσχει και ο ίδιος ο Σταύρος. Ήταν μια μαχήτρια η οποία ποτέ δεν παραδόθηκε παρά τη τεράστια ταλαιπωρία ειδικά προς το τέλος της ζωής της. Το καλύτερο μνημόσυνο στη μνήμη της είναι το Κράτος επιτέλους να στελεχώσει τις ιατρικές υπηρεσίες του με ειδικούς ιατρούς οι οποίοι να παρακολουθούν τα πρόσωπα που μεταμοσχεύθηκαν για να αντιμετωπίσουν αυτή τη νόσο.

Σήμερα δεν υπάρχουν ιατροί τέτοιας ειδικότητας και ερχόμενοι πίσω στη Κύπρο οι ασθενείς μετά τη μεταμόσχευση τυγχάνουν, ιατρικής παρακολούθησης από μη ειδικούς η αναγκάζονται να ταξιδεύουν συνεχώς στο εξωτερικό όπου υπάρχουν τέτοιοι ειδικοί ιατροί. Ας αποτελέσει ο θάνατος της αιτία για να λήξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν νομικό δικαίωμα να απαιτούν από το Κράτος την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα. Κουράγιο σε όλη την οικογένεια,δύναμη να αντιμετωπίσει τη τεράστια απώλεια και αιώνια να είναι η μνήμη της.

Send this to a friend