Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους για διαχείριση αιτήσεων για σχέδια Ταμείου ΑΠΕ
Αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους για διαχείριση αιτήσεων για σχέδια Ταμείου ΑΠΕ

Αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους για διαχείριση αιτήσεων για σχέδια Ταμείου ΑΠΕ

Την προκήρυξη διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία για αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους, επιλεγμένων ειδικοτήτων, για τις ανάγκες διαχείρισης Σχεδίων Χορηγιών που εφαρμόζονται από το Ταμείο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου ΑΠΕ και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞ.Ε).

Σε ανακοίνωση, η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου αναφέρει πως κριτήριο ανάθεσης θα είναι η σειρά κατάταξης στον ενιαίο κατάλογο τελικής κατάταξης που θα δημιουργηθεί με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στα έγγραφα του διαγωνισμού και προσθέτει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19/01/2024 στις 14:00.

Επιπλέον, αναφέρει ότι ο διαγωνισμός αφορά στην αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους των εξής ειδικοτήτων: μηχανική, οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστική, μαθηματικά.

Επίσης, η Επιτροπή αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, αφού πρώτα μελετήσουν τους όρους του διαγωνισμού, μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας.

Send this to a friend