Home Uncategorized Το Grammar School πάει Λάρνακα!
Το Grammar School πάει Λάρνακα!

Το Grammar School πάει Λάρνακα!

Με ιδιαίτερη χαρά, το Grammar School ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας καθόλα σημαντικής συνάντησης, στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, στις 17 Ιανουαρίου 2024, στις 6:00 το απόγευμα.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τους γονείς που θέλουν να ενημερωθούν για τα ακαδημαϊκά, αθλητικά και STEM προγράμματα που προσφέρει το Grammar School, καθώς και να λύσουν κάθε τους απορία σχετικά με το σχολείο, τις διαδικασίες και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους μαθητές του.

Το Grammar School φροντίζει για την ομαλή μεταφορά των μαθητών του, με ασφάλεια και άνεση, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει στους μαθητές της Λάρνακας δωρεάν μεταφορά από και προς στο σχολείο για ένα χρόνο.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμμετάσχουν σε αυτή τη συνάντηση και να μοιραστούν με εξειδικευμένο προσωπικό και τη διεύθυνση του Grammar School τις ερωτήσεις τους, ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, για το σχολείο που στηρίζει έμπρακτα, εδώ και 60 χρόνια, την ολοκληρωμένη παιδεία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Grammar School διοργανώνει και απόγευμα γνωριμίας στον χώρο του σχολείου, στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:45, κατά το οποίο οι γονείς και τα παιδιά τους μπορούν να επισκεφτούν και να γνωρίσουν μέσα από μεγάλη παρουσίαση το σχολείο και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, καθώς και να γνωρίσουν μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Οι εξετάσεις εισαγωγής για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαρτίου 2024, στις 15:30, στις εγκαταστάσεις του Grammar School. Τα θέματα των εξετάσεων για ελληνόφωνους είναι τα Ελληνικά και τα Μαθηματικά και για τους αγγλόφωνους τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά. Η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις εισαγωγής είναι η Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, μέχρι τις 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://thegrammarschool.eu/

+357 22 695 695

 

Send this to a friend