Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Καιρός να βάλει τέλος στην κατάρα… (πιθανή 11άδα)
Καιρός να βάλει τέλος στην κατάρα… (πιθανή 11άδα)

Καιρός να βάλει τέλος στην κατάρα… (πιθανή 11άδα)

Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό είναι που γυροφέρνει στο μυαλό όλων στην Ανόρθωση ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα ντέρμπι που τα τελευταία χρόνια δεν πάει καθόλου καλά για την Ανόρθωση μιας και μετρά πολλές ήττες από την ομάδα της Λάρνακας και αυτό είναι κάτι που θέλει να σταματήσει απόψε.

Με όπλο τον κόσμο της που θα γεμίσει για μία ακόμη φορά το γήπεδο η Ανόρθωση και το κοινό της θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της. Μετά και τις νίκες απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλων ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Να τριτώσει τις επιτυχίες στα σερί ντέρμπι.

Ο Γκαγιέγο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ιωάννου, Γκερέρο και Αρτυματά, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι εκτός και οι Γκαρσία και Φερέρ.


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρμπολέδα, δεξί μπακ Ουαγκέ, αριστερά ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Κάργας. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Τιουνέ και Τεχέρα, αριστερά ο Τσίκο, δεξιά ο Φερέιρα και στην επίθεση Γκασάμα και Γουαρίς με τον Καστέλ να έχει και αυτός τις δικές του πιθανότητες.

Send this to a friend