Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Έφθασε στην Κύπρο το πρώτο φορτίο που θα σταλεί ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα, μόλις αυτό καταστεί δυνατό μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου, για τη δημιουργία του οποίου έχει αναλάβει πρωτοβουλία η Κυπριακή Δημοκρατία, ανέφερε στο ΚΥΠΕ κυβερνητική πηγή.

Το φορτίο έφθασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και θα αποθηκευτεί σε χώρο στη Λάρνακα μέχρις ότου καταστεί δυνατή η μεταφορά του ως βοήθεια προς τον πληθυσμό της Γάζας.

Εξάλλου, πληροφορίες του ΚΥΠΕ από άλλη πηγή αναφέρουν πως το φορτίο έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα με βρετανικό στρατιωτικό αεροσκάφος και αφορά 80 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που θα μεταφερθούν μέσω του λιμανιού Λάρνακας για να δοθούν στους άμαχους στη Γάζα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.


 

Το Λύκειο Λιβαδιών σήμερα από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 1.20 το μεσημέρι, θα φιλοξενεί στον χώρο του, έμπειρους εθελοντές κομμωτές/τριες για κόψιμο μαλλιών και κτένισμα.

Τα έσοδα από τη δράση θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση μαθήτριας του σχολείου, που βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και το ξύρισμα του Δημάρχου Λιβαδιών Μάριου Αρμένη με τη συνοδεία βιολιού και τσιαττιστών.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να συνεισφέρουν στον αριθμό λογαριασμού

IBAN CY 12009004340004341001117854.

Send this to a friend