Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πρόγραμμα διαφώτισης για την ευημερία των ζώων σε δημοτικά σχολεία
Πρόγραμμα διαφώτισης για την ευημερία των ζώων σε δημοτικά σχολεία

Πρόγραμμα διαφώτισης για την ευημερία των ζώων σε δημοτικά σχολεία

Πρόγραμμα διαφώτισης των παιδιών σε θέματα ευημερίας των ζώων, το οποίο περιλαμβάνει διαδραστική παρουσίαση από Λειτουργούς του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τίθεται σε εφαρμογή με τη συμβολή του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά του Β’ Κύκλου, είναι διάρκειας δύο σχολικών περιόδων, και αγγίζει τέσσερις θεματικές ενότητες: κατοικίδια, παραγωγικά και άγρια ζώα, ευημερία και βασικές ελευθερίες των ζώων, υπεύθυνη κατοχή των ζώων συντροφιάς, και πτυχές του κτηνιατρικού επαγγέλματος.

Σημειώνεται ότι στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα δίνεται αντίτυπο του βιβλίου «Μύθοι και αλήθειες για τα ζώα συντροφιάς», το οποίο είναι αναρτημένο στον σύνδεσμο https://moa.gov.cy/mediastuff/uploads/2023/07/MYTHOI-KAI-ALITHIES-GIA-TA-ZOA-SYNTROFIAS.pdf.


Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να αποστέλλουν απευθείας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για προγραμματισμό της επίσκεψης.

Send this to a friend