Home Uncategorized Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας
Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 25/11/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 08:00 το πρωί στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα θα γίνονται εργασίες σε πολυκατοικία από ιδιωτική εταιρία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 50μ, μπροστά από την πολυκατοικία «ΔΗΠΑ» με κατεύθυνση προς Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση STOP & GO.

 

2. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία σε φωτοελεγχόμενες συμβολές και διαβάσεις πεζών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τις 06/09/2023 ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 33 φωτοελεγχόμενες συμβολές και 12 διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage – ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντος χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε σημείο θα ολοκληρώνονται, εκτός απροόπτου, εντός μιας ημέρας και κατά τη διάρκεια των εργασιών οι φωτοελεγχόμενες συμβολές και οι διαβάσεις πεζών θα παραμένουν εκτός λειτουργίας και αν κριθεί αναγκαίο θα τοποθετούνται προσωρινά φώτα τροχαίας.

Την εβδομάδα 27/11/2023 – 03/12/2023 θα διεξάγονται εργασίες στις συμβολές / διαβάσεις πεζών:

•           Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη / Αγρινίου (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

•           Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη / Στρ. Τιμάγια (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

•           Λεωφ. Ν. & Δ. Παττίχη / Καλύμνου (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

•           Λεωφ. Σπ. Κυπριανού (Διάβαση Πεζών, Λάρνακα)

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση.

Send this to a friend