Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τους «έγραψαν» 10 CCTV να επιστρέφουν στη Σκαρίνου, μετά τον φόνο Καλογερόπουλου
Τους «έγραψαν» 10 CCTV να επιστρέφουν στη Σκαρίνου, μετά τον φόνο Καλογερόπουλου

Τους «έγραψαν» 10 CCTV να επιστρέφουν στη Σκαρίνου, μετά τον φόνο Καλογερόπουλου

Eρμητικά κλειστά κρατούν τα στόματα τους οι δύο ύποπτοι ηλικίας 41 και 44 ετών, που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση, για τη στυγερή δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ήδη διαπιστώσει ότι ο 41χρονος είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας που απεικονίζεται σε φωτογραφία κατά την ώρα διαφυγής από το σημείο όπου κάηκε το όχημα των εκτελεστών, ενώ ο 44χρονος είναι το πρόσωπο που φιλοξένησε τους δύο εκτελεστές στο σπίτι του στη Σκαρίνου τους τελευταίους δύο μήνες.

Άφαντος ο συνεπιβάτης


Ως πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται ο 44χρονος, καθώς στο σπίτι του φέρεται να σχεδιάστηκε και να οργανώθηκε η ενέδρα θανάτου στον Καλογερόπουλο, ενώ μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν ενώπιον τους οποιαδήποτε αξιόπιστη πληροφορία ή μαρτυρία για τον συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος φορά αποκριάτικη μάσκα.

Τους «έγραψαν» 10 CCTV μετά τον φόνο

Με βάση δεύτερη φωτογραφία ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Alpha Κύπρου και μετέδωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, μετά την διάπραξη του άγριου φονικού οι δύο εκτελεστές είχαν επιστρέψει στην έπαυλη του 44χρονου στη Σκαρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι έχουν καταγραφεί από τουλάχιστον δέκα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατά την διαδρομή τους από τη Λεμεσό, μέχρι τη Σκαρίνου.

Δεν συνδέονται οι φόνοι Καλογερόπουλου-Μαυρομιχάλη

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η διασύνδεση του εγκλήματος με τον φόνο του Αλέξη Μαυρομιχάλη που διαπράχθηκε τριάντα επτά ώρες μετά, δεν είναι δυνατή για τα μέλη της Αστυνομίας

Ο Καλογερόπουλος σκοτώθηκε υπό το φως της ημέρας, ενώ ο Μαυρομιχάλης γύρω στις εννέα το βράδυ της Τρίτης.
Οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου «χτύπησαν» με πολλαπλούς πυροβολισμούς, ενώ ο φονιάς του Μαυρομιχάλη ήταν ελεύθερος σκοπευτής που έριξε μια σφαίρα.

Έρευνες σε άλλα τέσσερα σημεία

Οι ανακριτές της υπόθεσης Θανάση Καλογερόπουλου είναι πεποισμένοι ότι για την εκτέλεση του 55χρονου υπάρχει και άλλος οπλισμός, πέραν αυτού που εντοπίστηκε καμένος στο όχημα των δραστών. Και γι΄αυτό προγραμματίζουν την διενέργεια εξετάσεων σε τέσσερα σημεία.

Τι βρέθηκε στην έπαυλη στη Σκαρίνου

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο σπίτι του 44χρονου υπόπτου στη Σκαρίνου, οι ανακριτές εντόπισαν στα σκουπίδια κουτιά από κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εντός της οικίας κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Την ίδια ώρα, παρέλαβαν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει η έπαυλη.

Γιατί ήταν καταζητούμενος ο 41χρονος

Ο 41χρονος ήταν καταζητούμενος από το ΤΑΕ Λάρνακας για υπόθεση εμπρησμού σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι αδελφός μάρτυρα κατηγορίας σε συγκεκριμένη ποινική υπόθεσης.

Πως συνελήφθη

Μετά την εκτέλεση του εγκλήματος, ο 41χρονος επέστρεψε στη οικία όπου διαμένει στην Πάφο από την οποία απουσίαζε τους τελευταίους δύο μήνες. Αφού εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες και περιγραφές που τον εμπλέκουν στον φόνο, ο 41χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση που οργάνωσαν μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend