Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προπώληση εισιτηρίων αγώνα Ά φάσης κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΠ
Προπώληση εισιτηρίων αγώνα Ά φάσης κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΠ

Προπώληση εισιτηρίων αγώνα Ά φάσης κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη διάθεση εισιτηρίων και τις λεπτομέρειες του αγώνα κυπέλλου, με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 19:00, στο VITEX – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .

Οι είσοδοι και ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 τη μέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Κανονικό: 10 ευρώ
  • Μαθητικό: 5 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν ισχύ για τους αγώνες κυπέλλου και όλες/οι που επιθυμούν να παραστούν στον αγώνα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο. Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Από αύριο Τρίτη και ώρα 09:00 η προπώληση εισιτηρίων θα είναι ανοικτή για όλο το κοινό. Παιδικά εισιτήρια μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο μετά από επικοινωνία με τα γραφεία του Σωματείου ή από τα ταμεία του γηπέδου.

Όλες / οι  οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum & Premium (επίσημα θεωρεία boxes) μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο με επικοινωνία με τα γραφεία του Σωματείου στα τηλέφωνα επικοινωνώντας στο 7000 1948.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00).

Send this to a friend