Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο Γκομίς λύτρωσε την μαχητική Νέα Σαλαμίνα που άγγιξε το κέρδος
Ο Γκομίς λύτρωσε την μαχητική Νέα Σαλαμίνα που άγγιξε το κέρδος

Ο Γκομίς λύτρωσε την μαχητική Νέα Σαλαμίνα που άγγιξε το κέρδος

Η Νέα Σαλαμίνα έβαλε στα σχοινιά τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Άρη, τον ζόρισε για τα καλά αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κέρδος μιας και ο Γιανίγκ Γκομίς με δυο γκολ χάρισε τη νίκη στον Άρη.

Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και δεν επέτρεψαν στον Άρη να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προηγηθεί στο 55΄ με γκολ του Ντορεγκαράι, όμως το προβάδισμα δεν το διατήρησε για πολύ.

Με λυτρωτή τον Γκομίς ο Άρης έφερε το ματς στα ίσα στο 68΄ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Λεμεσού.

Πίκρα στη Νέα Σαλαμίνα που έφθασε μία ανάσα από το κέρδος αλλά δεν τα κατάφερε. Εκπληκτική η παρουσία του ερυθρόλευκου κόσμου που έκανε ρεσιτάλ.

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Μπέκστον (46′ Μοντνόρ), Γκομίς (90+Γιαντάλ), Μαγιαμπέλα (65′ Στεπίνσκι), Νίκολιτς (46′ Στρούσκι), Μπρόρσον, Σόκε, Ουρόσεβιτς, Σαβό (46′ Σουμάνσκι)

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Κονατέ (70′ Χριστοδούλου), Μπεχαράνο, Νάρσινγκ (62′ Παπαγεωργίου), Καρλίτος (80′ Σίλβα), Ντουρμισάι (80′ Τσελέα), Κονέ (70′ Φερνάντες), Ντορεγκαράι.

Send this to a friend