Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έφυγε όρθια από την Πάφο με ανίκητο Πίριτς
Έφυγε όρθια από την Πάφο με ανίκητο Πίριτς

Έφυγε όρθια από την Πάφο με ανίκητο Πίριτς

Με τον Πίριτς να είναι σε εξαιρετική βραδιά, την ΑΕΚ να μην είναι εύστοχη στις ευκαιρίες που έφτιαξε και την Πάφο να μην μπορεί να σκοράρει στις δικές της ευκαιρίες οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στο πρώτο ημίχρονο η Πάφος μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να πιέσει για να ανοίξει νωρίς το σκορ. Μόλις στο 5ο λεπτό είχε δοκάρι με Τάνκοβιτς και έδειξε τις διαθέσεις της. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε την αναμέτρηση και κατάφερε σταδιακά να γίνει καλύτερη αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Μάλιστα είχε μεγάλη τριπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 41΄ με Τόνκια, Σολ και Γκαρθία αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πίριτς ο οποίος κατέβασε τα ρολά και όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους επιθετικούς της Πάφου, ενώ και η ΑΕΚ στις δικές τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό σε ένα αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μάνγκα, Μπότσκαϊ, Ικόκο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Ναμέ, Ντράγκομιρ.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονκού, Τόμοβιτς, Γκαλιόλο, Τόνκια, Φραν Σολ, Φαράζ, Γκαρθία, Πονς, Καπτούμ, Ντίμερς.

Send this to a friend