Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Καλεσμένος στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης” ο Μάριος Σκουρουμούνης (γεωπόνος)
Καλεσμένος στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης” ο Μάριος Σκουρουμούνης (γεωπόνος)

Καλεσμένος στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης” ο Μάριος Σκουρουμούνης (γεωπόνος)

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που ανέπτυξε και καθιέρωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου “Γιά π.ς Μιχαηλίδης”, περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο. Αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. καλεσμένος ο γεωπόνος Μάριος Σκουρούμουνης, ο οποίος θα μιλήσεις για το “Πως να φροντίσω το αγαπημένο μου λουλούδι”.

Ποιός είναι ο Μάριος Σκουρουμούνης;

Ο Μάριος ειναι 39 χρόνων κι έχει σπουδάσει Γεωπονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Ορεστιάδα, στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης με κατεύθυνση την Φυτο προστασία.

Από μικρός αγαπούσε τη φύση και το περιβάλλον γι’ αυτό ήθελε να σπουδάσει Γεωπονική και να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα!

Στην παρουσίαση αυτή τα παιδιά θα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τα μέρη του φυτού 🌾, την προσφορά των φυτών στο περιβάλλον και τη φροντίδα που πρέπει να προσφέρουμε εμείς σε αυτά

Η είσοδος ελεύθερη για όλους!!

Send this to a friend