Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ξυλοτύμπου: Υπό κράτηση 31χρονος για παρενοχλητική συμπεριφορά και απειλή βιαιοπραγίας
Ξυλοτύμπου: Υπό κράτηση 31χρονος για παρενοχλητική συμπεριφορά και απειλή βιαιοπραγίας

Ξυλοτύμπου: Υπό κράτηση 31χρονος για παρενοχλητική συμπεριφορά και απειλή βιαιοπραγίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε σήμερα την κράτηση άνδρα ηλικίας 31 ετών, μέχρι την ημέρα της δίκης του, που ορίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου, σχετικά με υπόθεση συμπεριφοράς που προκαλεί παρενόχληση και για απειλή βιαιοπραγίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ξυλοτύμπου.

Σε δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι «στις 15 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από Ελληνοκύπριο ηλικίας 70 ετών, ότι την ίδια ημέρα δέχθηκε τηλεφώνημα από άνδρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τον απείλησε να διενεργήσει πράξη την οποία δεν είχε νομική υποχρέωση να τελέσει ενώ καταφέρθηκε εναντίον της ζωής του και των οικείων του».

Πρόσθεσε ότι «εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα υπό διερεύνηση αδικήματα και συνελήφθη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου». Χθες Δευτέρα 18 του μήνα, ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το οποίο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 12 Οκτωβρίου.


Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου, «το Δικαστήριο «διέταξε την κράτηση του 31χρονου μέχρι σήμερα προκειμένου να μελετήσει αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για κράτηση του ως υπόδικος μέχρι την δίκη. Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφάσισε την κράτηση του υπόπτου μέχρι την ημέρα της δίκης».

Send this to a friend