Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Eγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο άτυχος Παρασκευάς, ακαριαίος ο θάνατος του (φώτο)
Eγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο άτυχος Παρασκευάς, ακαριαίος ο θάνατος του  (φώτο)

Eγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο άτυχος Παρασκευάς, ακαριαίος ο θάνατος του (φώτο)

 

 

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το μοιραίο όχημα που οδηγούσε τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, ο 61χρονος Παρασκευάς Προδρόμου από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρα σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 42χρονος Βρετανός, κάτοικος Κύπρου. 

 

Για τον απεγκλωβισμό του θύματος από τα συντρίμμια του οχήματος του χρειάστηκε η παρέμβαση μελών της ΕΜΑΚ, που έκαναν χρήση υδραυλικού εξοπλισμού.

Ο θάνατος του Προδρόμου ήταν ακαριαίος, ενώ το μοιραίο όχημα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, προκειμένου να συνεχιστούν οι εξετάσεις για διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος.

 

Ήταν γύρω στις 03.15 τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι όχημα που οδηγούσε 42χρονος κάτοικος Κύπρου στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 61χρονος.

Ο Προδρόμου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ο 42χρονος οδηγός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 17μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το νόμο όριο, ενώ σε έλεγχο ναρκοτέστ η ένδειξη ήταν αρνητική.

Εναντίον του 42χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Send this to a friend