Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Roy Terraces by Plus Properties, ένα έργο για το οποίο μιλούν όλοι!
Roy Terraces by Plus Properties, ένα έργο για το οποίο μιλούν όλοι!

Roy Terraces by Plus Properties, ένα έργο για το οποίο μιλούν όλοι!

Ξεπερνώντας πάντα τα πρότυπα, η Plus Properties αναπτύσσει και πάλι ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της μέχρι σήμερα: ROY TERRACES – Plus 21!

Χαρακτηριζόμενο από φινέτσα και αρχιτεκτονική δημιουργικότητα, το Roy Terraces αναδεικνύει το τοπίο της πόλης με σύγχρονο πολυτελές σχέδιοκαι φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Σήμερα, το έργο είναι γνωστό ως το νέοICON του Mackenzie, ενός από τα 8 έργα κύρους που ανέπτυξε η εταιρεία στο Mackenzie, τη Χρυσή Πλατεία της Λάρνακας!

Ένας μοντέρνος χώρος διαβίωσης και μια εξαιρετική εμπειρία!

Κάθε κτίριο διαθέτει 7 ορόφους πολυτελείας, τα διαμερίσματα Roy Terraces προσφέρουν 1, 2 και 3 υπνοδωμάτια, μερικά με άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικό κήπο μαζί με ρετιρέ που επωφελούνται από τις εκπληκτικές ιδιωτικές βεράντες με πανοραμική θέα στη θάλασσα!

Βρίσκεται μόλις 80 μέτρα από την παραλία Mackenzie και σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια και καφετέριες, το έργο προσφέρει το ιδανικό μέρος για τους ανθρώπους να απολαύσουν μια πλούσια εμπειρία ζωής!

Μια κοινή πισίνα και γυμναστήριο, υπηρεσίες θυρωρείου και βολικοί υπόγειοι χώροι στάθμευσης συνδυάζονται για μια απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας!

Χτισμένο με τα υψηλότερα κατασκευαστικά πρότυπα, με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων και κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α, το Roy Terraces είναι σίγουρα ένα ονειρεμένο μέρος για να το αποκαλέσεις σπίτι!

 

Send this to a friend