Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προβλήματα συμπίεσης του αγωγού αφαλάτωσης λόγο αυτοκινήτων/τροχόσπιτων στη παραλία Spyros Beach – Οι ενέργειες του Δήμου Λάρνακας
Προβλήματα συμπίεσης του αγωγού αφαλάτωσης λόγο  αυτοκινήτων/τροχόσπιτων στη παραλία Spyros Beach – Οι ενέργειες του Δήμου Λάρνακας

Προβλήματα συμπίεσης του αγωγού αφαλάτωσης λόγο αυτοκινήτων/τροχόσπιτων στη παραλία Spyros Beach – Οι ενέργειες του Δήμου Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι την Παρασκευή, 28 Ιούλιου 2023 θα πραγματοποιηθούν εργασίες προστασίας του αγωγού που μεταφέρει νερό από την θάλασσα προς το εργοστάσιο Αφαλάτωσης στην παραλία Spyros Beach.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί κιγκλίδωμα επί της παραλίας ώστε να προστατευτεί ο αγωγός από τα αυτοκίνητα/ τροχόσπιτα που διακινούνται παράνομα στην αμμουδιά και προκάλεσαν σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, 10% συμπίεση του αγωγού και μείωση της ποσότητας του αντλούμενου νερού προς το εργοστάσιο.

Η άμεση λήψη μέτρων αποφασίστηκε μετά από επιθεώρηση που έγινε στο χώρο από Λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας, της Επαρχιακής Διοίκησης, του Τμήματος Περιβάλλοντος του Κράτους και τους Υπεύθυνους του Εργοστασίου Αφαλάτωσης.

Καλείται το κοινό όπως συνεργαστέι με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και μετακινήσει άμεσα από το συγκεκριμένο τμήμα της παραλίας οποιαδήποτε οχήματα/ τροχόσπιτα.

Διευκρινίζεται ότι η είσοδος πεζών για κολύμπι στην συγκεκριμένη παραλία επιτρέπεται και η απαγόρευση ισχύει μόνο για οχήματα/ τροχόσπιτα.

Send this to a friend