Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS – MACKENZY AURORA RESIDENCES
Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS – MACKENZY AURORA RESIDENCES

Νέο Έργο απο την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS – MACKENZY AURORA RESIDENCES

Mackenzy Aurora Residences όπως ακριβώς το δηλωνει και το όνομά του: ‘Auroraένα φωτεινό φαινόμενο που προκαλεί δέος και θαυμασμό σε όποιο το κοιτάζει.

Το νέο έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS έρχεται να δώσει ένα νέο αέρα στην ήδη πολυδιάστατη περιοχή Μακένζυ Λάρνακας.

Ένα εξαώροφο οικοδόμημα, το οποίο αποτελείται απο δεκατέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων μέχρι τον 5ο όροφο. Το διαμέρισμα του 6ου ορόφου είναι ενα ευρύχορο οροφοδιαμέρισμα, τριάρι με roofgarden με πανοραμική θέα προς Ανατολή, Δύση, Βορα και Νότο.
Εκπληκτική και προνομιακή θέα προς την καταγάλανη θάλασσα του Μακένζυ, καθώς επίσης και προς την μοναδική Αλυκή Λάρνακας για όλα τα διαμερίσματα.

Κάθε διαμέρισμα έχει τον δικό του χώρο στάθμευσης όπως επίσης και ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο.

Μια ξενάγηση στην περιοχή με την ομάδα της Africanos Property Developers θα σας διασφαλίση όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για το έργο όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της AfricanosPropertyDevelopers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: info@africanosproperties.com.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend