Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την Έναρξη Εργασιών για το Έργο Mackenzy Sunrise Residences
AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την Έναρξη Εργασιών για το Έργο Mackenzy Sunrise Residences

AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την Έναρξη Εργασιών για το Έργο Mackenzy Sunrise Residences

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

Έναρξη εργασιών για τo Έργo Mackenzy Sunrise Residences από την Εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS στην κοσμοπολίτικη περιοχή Μακενζυ στην Λάρνακα. Ένα ξεχωριστό και ιδιόμορφο έργο μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα και την παραλιακή λεωφόρο Πιαλέ Πασιά. Το έργο είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και θα γίνει παράδεισος για δεκάδες πελάτες της Εταιρείας. Με βάση τα χρονοδιαγράμματα της Εταιρείας το έργο προγραμματίζεται  να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ομάδα των έργων  πλαισιώνεται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου, ενώ όπως κάθε φορά επιλέχθηκαν τα ποιοτικότερα και αποτελεσματικότερα υλικά της αγοράς, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες πρακτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα έργα της Africanos PropertyDevelopers τόσο στην περιοχή Μακενζυ όσο και σε άλλες περιοχές στην Λάρνακα μπορείτε να πατήστε εδώ. Η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή αποστέλλοντας email στο: infο@africanosproperties.com.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend