Home ΕΞΟΔΟΣ Η νέα άφιξη της Λάρνακας που έγινε “Talk of the town”
Η νέα άφιξη της Λάρνακας που έγινε “Talk of the town”

Η νέα άφιξη της Λάρνακας που έγινε “Talk of the town”

Είτε γνώριζαν για την φιλοσοφία γύρω από το Poke Bowl είτε όχι, λίγοι ήταν αυτοί που δεν δοκίμασαν τα νέα πολυσυζητημένα poke bowls της πόλης. Ο λόγος φυσικά για το ολοκαίνουριο εστιατόριο Poke Scuse που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Τα εστιατόρια Poke Scuse λειτουργούν στην Ιταλία με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία τους ήταν η προσθήκη μια υγιεινής επιλογής για όλους στην κατηγορία του fast food.

Ο ιδιοκτήτης του πρώτου εστιατορίου Poke Scuse στην Κύπρο, Θεοκλής Αντρέου υιοθέτησε την ιδέα και έκανε την αρχή στην εισαγωγή μιας νέας κουλτούρας στο νησί. Καθώς ο ίδιος διαγνωστικέ από πολύ μικρή ηλικία με δυσανεξία στην γλουτένη και τη μόνη του επολογή σε υδατάνθρακα αποτελούσε το ρύζι, αγάπησε την φιλοσοφία του Poke Scuse, καθώς το βλέπει σαν μια επιλογή η οποία μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες σε ένα πολύ ευρύ κοινό.

Και αν νομίζεις ότι τα poke bowls βασίζονται μόνο σε ομά (raw) υλικά, τότε σίγουρα δεν έχεις περάσει ακόμα από το Poke Scuse. Ξεκινόντας τη δημιουργία του poke σου από την επιλογή τεσσάρων διαφορετικών ειδών ρυζιού, μπορείς στη συνεχεια να επιλέξεις μέσα από μια πλούσια γκάμα πρωτεϊνών όπως κοτόπουλο, soybean strips, γαρίδες, οκταπόδι, tofu και φυσικά raw salmon και tuna. Όσο για τις επιλογές φρέσκων λαχανικών και φρούτων, δεν έχεις παρά να χαθείς μέσα στην πανδαισία χρωμάτων και επιλογών στον πάγκο του εστιατορίου.

Ανοικτό κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ και σύντομα στο σπίτι σας μέσω των εφαρμογών delivery!

Send this to a friend