Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ InnoEUsphere: Προωθώντας την Καινοτομία, Βιωσιμότητα και Πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο με έδρα την Λάρνακα
InnoEUsphere: Προωθώντας την Καινοτομία, Βιωσιμότητα και Πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο με έδρα την Λάρνακα

InnoEUsphere: Προωθώντας την Καινοτομία, Βιωσιμότητα και Πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο με έδρα την Λάρνακα

Η InnoEUsphere Limited είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρεία έμπειρων ειδικών συμβούλων, που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, με στόχο να προάγει την εκπαίδευση και κατάρτιση των Ευρωπαίων πολιτών σε θέματα καινοτομίας, βιωσιμότητας, πολιτισμού και ψηφιοποίησης μέσω χρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών έργων.

Η προσέγγισή μας βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή και συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους τοπικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, στην ανάδειξη και αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών και στην προώθηση βιώσιμων λύσεων για την αντιμετώπιση των σημερινών κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Επιπλέον, προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, προωθώντας την εκμάθηση καινοτόμων πρακτικών, και τη δημιουργική σκέψη. Οι συμμετέχοντες αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες τους επιτρέπουν να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και της διεθνούς αγοράς.

Η ομάδα μας εντάσσει τηνκαινοτομία, την βιωσιμότητα, τον πολιτισμό και τηνψηφιοποίησηως βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της Ευρώπης. Συνεπώς, συνεχίζουμε να αναζητούμε τις καλύτερες πρακτικές και να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις μέσω πρωτοπόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προκειμένου να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση ενός αειφόρου και προοδευτικού μέλλοντος για την Ευρώπη και τους πολίτες της.

Ο οργανισμός έχει την βάση του στην πόλη της Λάρνακας, και έχει δημιουργηθεί από την συμπολίτισσα μας κ. Χριστίνα Αχιλλέως, η οποία διατελεί ως Εξειδικευμένη Σύμβουλος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα τελευταία 10 χρόνια, με σημαντική δράση στον σχεδιασμό και υλοποίηση καινοτόμων έργων, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η κ. Αχιλλέως είναι επίσης Ειδικός στην ετοιμασία αιτήσεων για τα προγράμματα: Horizon Europe, Erasmus+, EIC Accelerator, Creative Europe, Interreg Europe & Interreg Med κ.α.

Carpathian Startup Fest: Καινοτομία και Νεοφυείς Επιχειρήσεις σε ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα οικοσυστήματα επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη

Η κ.Αχιλλέως έχει εκπροσωπήσει πρόσφατα τον οργανισμό και την χώρα μας, σε ένα από τα μεγαλύτερα startupevent της Πολωνίας, στις 15 & 16 Ιουνίου 2023, η οποία φιλοξενήθηκε ως πανελίστρια στην συζήτηση με θέμα Διεθνοποίηση ΜμΕ και νεοφυών επιχειρήσεων, με συντονιστή τον Επικεφαλής της Google for Startups της Κεντρικής Ευρώπης, κ. Michal Kramarz.

Στην παρέμβασή της αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της ανάπτυξης ενός «διεθνούς mindset» που προσφέρει στις νεοφυείς επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο προφίλ.Αναζητώντας νέες ιδέες, καινοτόμες τεχνολογίες και διασυνδέσεις με διεθνείς εταίρους, οι νέοι επιχειρηματίες μπορούν να προσφέρουν μοναδικά προϊόντα ή υπηρεσίες που ξεχωρίζουν στην αγορά αλλά και να συνεργαστούν με διεθνείς εταίρους και επενδυτές. Μέσω της διεθνούς δικτύωσης και συνεργασίας, οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε κεφάλαια, τεχνογνωσία, αγορές και εμπειρίες που θα τους ενισχύσουν στον διεθνή ανταγωνισμό. Μελετώντας και κατανοώντας τις διαφορές σε γλώσσα, πολιτισμό, νομικά και οικονομικά συστήματα, μπορούν να αναπτύξουν στρατηγικές προσαρμογής και να εισέλθουν με επιτυχία σε νέες αγορές. Μια ιδανική πύλη πρόσβασης στις διεθνείς αγορές, προσφέρουν πολλά Ευρωπαϊκά προγράμματα που απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες.

Ανακαλύψτε μαζί μας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα και ενωθείτε με μια κοινότητα που εργάζεται για την ανάπτυξη και την καινοτομία.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.innoeusphere.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Send this to a friend