Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Για πρώτη φορά αυθεντικά Ιταλικά Poke Bowls στην Λάρνακα
Για πρώτη φορά αυθεντικά Ιταλικά Poke Bowls στην Λάρνακα

Για πρώτη φορά αυθεντικά Ιταλικά Poke Bowls στην Λάρνακα

Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο γεμάτο γεύσεις από Χαβάη. Το Ιταλικό PokeScuse ρίχνει άγκυρα στην Λάρνακα

Το Poke Bowl είναι η νέα γενιά του Sushi! Αποδομημένο, γρήγορο, εύκολο και υγιεινό έρχεται να καλύψει κάθε γεύμα σου.

Τα καλύτερα poke της Ιταλίας έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη καρδιά της Λάρνακας, στην γραφική πλατεία Αγίου Λαζάρου.

Ένα εστιατόριο το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του κλασικού fast-food. Poke Bowls φτιαγμένα με τα πιο υγιεινά και φρέσκα υλικά, με VEGAN και Gluten free προτάσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις διατροφικές και γευστικές προτιμήσεις.

Η ιστορία πίσω από τη νέα άφιξη στη Λάρνακα

Το Poké γεννήθηκε στη Χαβάη, ως τοπικό πιάτο και στη συνέχεια βρήκε εμπορική προβολή στην Καλιφόρνια, όπου και έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό. Έφτασε στην Ευρώπη ξεχωρίζοντας για την απλότητα και την ποιότητα του, (#pokebowl) και έγινε αμέσως μια από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις της εποχής.

Το PokeScuse το πρώτου Poke-House στο Βένετο της Ιταλίας, και ένα έργο που στοχεύει να φέρει την επανάσταση στον κόσμο του κλασικού fast-food.

Οι ιδρυτές του, ως υποστηρικτές του υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής, έχουν ως προτεραιότητα τους να φτάνει πάντα στον κάθε πελάτη το καλύτερο και πιο υψηλά ποιοτικό προϊόν.

Το PokeScuse στη Λάρνακα κρατάει σταθερή την ποιότητα.

Η νέα άφιξη στη Λάρνακα, δεν επεκτείνει απλά την Ιταλική αλυσίδα καταστημάτων Poke Scuse αλλά έρχεται να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη ποιότητα στα προϊόντα σε συνδυασμό με τις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να παραγγείλετε τώρα και από τις πλατφόρμες.

Send this to a friend