Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Κέντρο Αιμοκάθαρσης το κτίριο «Πισσαρίδης»
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κέντρο Αιμοκάθαρσης το κτίριο «Πισσαρίδης»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κέντρο Αιμοκάθαρσης το κτίριο «Πισσαρίδης»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Το πρώτο ιδιωτικό κέντρο αιμοκάθαρσης αποκτά η Λάρνακα τον επόμενο χρόνο. Το Νεφρολογικό Κέντρο «Διάμετρος» αναμένεται να λειτουργήσει στο γνωστό πολυκατάστημα «Πισσαρίδης», στην οδό Παπανικολή, το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετατραπεί σ’ ένα σύγχρονο κέντρο ημερήσιας νοσηλείας.

Πρόσφατα υπεγράφησαν και τα συμβόλαια, μεταξύ της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το κέντρο αιμοκάθαρσης και του ιδιοκτήτη για παραχώρηση του ακινήτου.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το Νεφρολογικό Κέντρο «Διάμετρος», Αλέξανδρος Νερσεσιάν, δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι τα αρχιτεκτονικά σχέδια έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα ανακαίνισης και μετατροπής του κτηρίου σε νεφρολογικό κέντρο υπολογίζεται να ξεκινήσουν τους προσεχείς μήνες, με στόχο να είναι έτοιμο για να λειτουργήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Επιπλέον, ο κ.Νερσεσιάν πρόσθεσε ότι το «Διάμετρος» θα δώσει λύσεις στον αυξανόμενο αριθμό ασθενών με νεφρικές παθήσεις, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Θα είναι συμβεβλημένο με το ΓΕΣΥ και θα παρέχει υπηρεσίες αιμοκάθαρσης καθώς και άλλες εξιδεικευμένες υπηρεσίες σε ασθενείς με νεφρικά προβλήματα. Στο ισόγειο του κτηρίου θα διαμορφωθούν ανεξάρτητα εξωτερικά ιατρεία για ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα στεγάζονται εκεί.

Ασφάλεια – Ποιότητα
——————————
Ο Αλέξανδρος Νερσεσιάν ανέφερε ότι το νέο νεφρολογικό κέντρο θα λειτουργεί με τα υψηλότερα πρότυπα, ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής φροντίδας.

Στόχος είναι να επανδρωθεί με πολύπειρους ιατρούς – νεφρολόγους καθώς και με καλά εκπαιδευμένο κι έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ταυτόχρονα, ο κ. Νερσεσιάν τόνισε ότι το Νεφρολογικό Κέντρο «Διάμετρος» αποτελεί μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της υγείας για τη Λάρνακα, που προκύπτει από την συνεργασία της Quality Medical (του ομίλου Quality) και της Holmed Group.

Όπως εξήγησε, αυτό το βήμα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των επενδύσεων των δύο εταιρειών στον ιατρικό τομέα, φανερώνοντας την δέσμευση και την πίστη τους ως προς την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στο κοινό.

«Όραμά μας είναι να επιφέρουμε θετική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων που θα εξυπηρετούμε, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υγείας σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο, που θα ξεπερνά τα συνήθη πρότυπα ποιότητας», κατέληξε.

Send this to a friend