Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Παράδοση Kamares Horizon Residences απο την Africanos Property Developers
Παράδοση Kamares Horizon Residences απο την Africanos Property Developers

Παράδοση Kamares Horizon Residences απο την Africanos Property Developers

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

Νέοι ορίζοντες , ανοίγονται για τους πελάτες της Africanos Property Developers, που παρέλαβαν κλειδιά για τα ολοκαίνουργια διαμερίσματα τους στο έργο Kamares Horizon Residences.

Οκτώ ευρύχωρα διαμερίσματα , όλα με απροσπέλαστη θέα στο ιστορικό μνημειο των Καμάρων Λάρνακας, υποδέχτηκαν τους κατ ευχαριστημένους ενοίκους τους.

Δείτε το  Kamares Horizon Residences εδώ

Πιο κάτω φωτογραφικό υλικό και κριτικές των πελατών του έργου:

« Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την Εταιρεία Africanos Property Developers.  Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική.  Το προσωπικό είναι ευγενικό και πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει.  Εν τέλει το διαμέρισμα παραδόθηκε γρηγορότερα από ότι είχαμε συμφωνήσει.

Ευχαριστούμε!»

Κα. Χριστίνα και κος Αλέξης Γρηγοριάδης

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία που είχα με όλους τους υπάλληλους της Εταιρείας Africanos Property Developers Ltd.  Ήταν πάντα ευγενικοί και βοηθητικοί.  Όλα όσα ζήτησα ήταν όπως έπρεπε!!  Ευχαριστώ!»

Κος Βαλάντης Γεωργίου

Για περισσότερες κριτικές πελατών πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: info@africanosproperties.com .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend