Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Αύριο το Φεστιβάλ Παιδιού και οικογένειας στην Αθηένου
Αύριο το Φεστιβάλ Παιδιού και οικογένειας στην Αθηένου

Αύριο το Φεστιβάλ Παιδιού και οικογένειας στην Αθηένου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, αύριο 2 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηένου, διοργανώνει για άλλη μια φορά το Φεστιβάλ Παιδιού και Οικογένειας.

 

 

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, από τις 4:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για όλη την οικογένεια, καθώς και μάθησης και εξερεύνησης, αφού θα φιλοξενήσει πληθώρα πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, παιχνίδια, φουσκωτά κ.α.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί φορείς και φροντιστήρια, σχολές χορού, εργαστήρια ζωγραφικής και δημιουργίας, αθλητικοί φορείς, το 68ο Σύστημα Προσκόπων Αθηένου και άλλοι.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί φέτος για το Φεστιβάλ η συμμετοχή του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, με σκοπό την ενημέρωση και τη διαφώτιση στον οδικό κώδικα, σε θέματα αστυνόμευσης και κυκλοφοριακής ασφάλειας, πρόληψης χρήσης ουσιών και αλκοόλ κ.α., που μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων, θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες και χρήσιμα εφόδια ζωής, ενώ θα δίνονται διάφορα δώρα στους συμμετέχοντες.

 

 

Στο Φεστιβάλ εντάσσεται φέτος και η κοινωνική/αθλητική πρωτοβουλία «Ποδηλατώ για ένα Ευρώ», με τη Μαρίνα Θεοδώρου, με συμβολική ποδηλατική διαδρομή, που θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο και θα κατευθυνθεί στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, όπου θα πραγματοποιείται το Φεστιβάλ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου.

Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο από δραστηριότητες, αλλά και πλούσιο σε λιχουδιές και δώρα. Τα παιδιά θα απολαύσουν δωρεάν παγωτό, το οποίο ευγενώς θα παραχωρηθεί από την οικογένεια Γιώργου Πάρπα εις μνήμη του αείμνηστου γιου τους Κυριάκου.

Επίσης θα προσφερθούν στα παιδιά δωρεά γιλέκα της Τράπεζας Κύπρου.

Ο Δήμος Αθηένου πρωτοστατεί για άλλη μια φορά και επιβεβαιώνει την προτεραιότητα που δίνει στα παιδιά, στη νεολαία, αλλά και σε όλη την οικογένεια, καθιερώνοντας το Φεστιβάλ Παιδιού και Οικογένειας.

Θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς του Φεστιβάλ, την Εταιρεία ΣΟΠΑΖ ΛΤΔ και την Τράπεζα Κύπρου.

Send this to a friend